Verzending & retourneren

VERZENDING

Omdat onze producten handgemaakt zijn, hebben we ook wat tijd nodig om ze voor je te maken. Op werkdagen worden bestellingen binnen 48 uur verzonden. Op het moment dat je pakketje bij ons weggaat, ontvang je hierover een mail. Alle pakketten worden verzonden via brievenbuspost, dus thuis blijven is niet nodig.

NEDERLAND

Bestellingen worden gratis verzonden vanaf €50,-. Voor bestellingen <€50,- bedragen de verzendkosten €2,95 zonder Track & Trace. Met Track & Trace bedragen de verzendkosten €4,95.

Bestellingen zonder Track & Trace zijn niet verzekerd wanneer het pakket kwijtraakt bij de vervoerder. 

BELGIË

Bestellingen worden gratis verzonden vanaf €100,-. Voor bestellingen <€100,- bedragen de verzendkosten €5,95.

Invoerrechten & belastingen (door de douane geheven) vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

EUROPA & UK

Coming soon.

LEVERTIJD

NEDERLAND & BELGIË

1 – 3 werkdagen

* Dit is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

RETOURNEREN

Het liefst zien we je jouw nieuwe sieraad met een grote glimlach dragen, maar soms is het gewoon geen match. Things happen!

Omdat alle producten handgemaakt worden, kunnen niet alle artikelen geretourneerd worden. Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden als deze niet gepersonaliseerd zijn. Gepersonaliseerde artikelen zijn o.a. artikelen die je in een gepersonaliseerde maat besteld hebt, zoals ringen (m.u.v. ringmaten S | M | L).

Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@cozi-jewellery.nl. Vermeld daarbij je ordernummer, het artikel dat je wil retourneren en de reden.

De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening en afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Het item dient onbeschadigd of ongedragen te zijn en in de originele verpakking retour gezonden te worden. Mits voldaan wordt aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen  5 werkdagen na ontvangst teruggestort. Cozì Jewellery heeft het recht om geretourneerde pakketten af te wijzen wanneer deze niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden.

RETOURADRES
Cozì Jewellery Retour
Burgemeestersrand 2
2625 NW Delft
Nederland

* Dit betreft geen bezoekadres